+ 31 (020) 737 1315 info@vandemolen.com

Over Ons

Van de Molen Bedrijfsdiensten
Over

We maken kansen voor bedrijven én werkzoekenden

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en zijn begonnen met het leveren van bouwopruimers in de bouw. Door het leveren van kwalitatief werk hebben wij onze diensten kunnen uitbreiden naar meerdere sectoren. Nu zijn wij full-time bezig met het verlenen van diensten in de bouw, hotel en reinigingssector. Wij ontzorgen onze klanten. Het gebruik van innovatieve materialen waarmee de hoogste kwaliteit behaald kan worden is voor ons een pré.

Door op locatie waar gewerkt dient te worden regelmatige controles uit te voeren, kunnen wij de hoogste kwaliteit waarborgen. Ons bedrijf is nauw betrokken bij het uitvoeringsproces. Wanneer opdrachtgevers oplossingen nodig hebben die niet standaard zijn, maar wel passen bij een specifieke situatie gaan wij op zoek naar een oplossing. Ons bedrijf zal om de tafel gaan met opdrachtgevers om daar uitvoerig een passende oplossing voor te bedenken. We maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring op de markt en huren specialisten in die weten hoe uw opdracht uitgevoerd dient te worden.

Het werken buiten normale werktijden is voor ons bedrijf geen enkel probleem. Uw opdracht is onze zorg en met deze instelling gaan wij voor u aan de slag. Wij werken volgens duidelijke afspraken die wij te allen tijde nakomen. U bent altijd welkom om vrijblijvend een gesprek met ons aan te gaan. De koffie staat voor u klaar!

Wij werken o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van de connectie

20

Visie & Missie

Van de Molen Groep werkt samen met een aantal toonaangevende bedrijven. Dit doet ons steeds weer beseffen dat wij als bedrijf blijven groeien. Dit doordat wij op een no-nonsens manier met onze klanten omgaan. Het bouwen van een goede verstandhouding met onze klanten vormt de basis van onze dienstverlening. De belangrijkste kernwaarden van onze bedrijf zijn:

  • Een goede en solide klantenrelatie opbouwen
  • Onderscheidend en innovatief blijven ten opzichte van de concurrentie op de markt.
  • Constant kijken naar de wensen en behoeften van alle belanghebbende partijen.  Dit zijn opdrachtgevers, bestuur, personeel, gemeentelijke en provinciale overheden en de landelijke Overheid. Op deze manier kunnen wij alle partijen garanderen dat de hoogste kwaliteit gewaarborgd wordt.

Klaar voor de uitdaging?

De koffie staat klaar!

Van de Molen Groep

Bezoekadres
Adres: Stekkenberg 3c
Postcode: 1105 AH, Amsterdam-Zuidoost

Postadres
Postbus: 22248
1100 CE Amsterdam

Contact