+ 31 (0) 20 737 1315

Over Ons

Van de Molen Bedrijfsdiensten
 

Al 20 jaar ervaring in de bouw en reining

We zijn een dienstverlenend bedrijf en zijn begonnen met het leveren van bouwopruimers in de bouw. Door het leveren van kwalitatief werk hebben we onze diensten kunnen uitbreiden naar meerdere sectoren. Nu zijn we full-time bezig met het verlenen van diensten in de bouw- en reinigingssector. We ontzorgen onze klanten. Het gebruik van innovatieve materialen waarmee de hoogste kwaliteit behaald kan worden is voor ons een pré.

Door op locaties waar gewerkt wordt regelmatige controles uit te voeren, kunnen we de hoogste kwaliteit waarborgen. Wij zijn nauw betrokken bij het uitvoeringsproces. Wanneer opdrachtgevers oplossingen nodig hebben die niet standaard zijn, maar wel passen bij een specifieke situatie gaan we op zoek naar een oplossing. Wij zullen om tafel gaan met de opdrachtgever om hier gezamenlijk een passende oplossing voor te bedenken. We maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring op de markt en huren specialisten in die weten hoe uw opdracht uitgevoerd moet worden.

Het werken buiten normale werktijden is voor ons bedrijf geen enkel probleem. Uw opdracht is onze zorg en met deze instelling gaan we voor u aan de slag. We werken volgens duidelijke afspraken die we altijd nakomen. U bent altijd welkom om vrijblijvend een gesprek met ons aan te gaan. De koffie staat voor u klaar!

We werken o.a. voor de volgende opdrachtgevers:

Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van de connectie tussen gekwalificeerde vakmensen en opdrachtgevers

20

Visie & Missie

Van de Molen  werkt samen met  toonaangevende bedrijven. Dit doet ons steeds weer beseffen dat wij als bedrijf blijven groeien, doordat we op een no-nonsens manier met onze opdrachtgevers omgaan. Het bouwen van een goede verstandhouding met onze klanten vormt de basis van onze dienstverlening. De belangrijkste kernwaarden van onze bedrijf zijn:

Een goede en solide klantenrelatie opbouwen;

Onderscheidend en innovatief blijven ten opzichte van de concurrentie op de markt;

Constant inspelend op de wensen en de behoefte van alle belanghebbende partijen.  Dit zijn opdrachtgevers, bestuur, personeel, gemeentelijke en provinciale overheden en de landelijke overheid. Op deze manier kunnen wij alle partijen garanderen dat de hoogste kwaliteit gewaarborgd wordt.

 

Klaar voor de uitdaging?

De koffie staat klaar!

Van de Molen 

Bezoekadres
Adres: Stekkenbergweg 3c
Postcode: 1105 AH, Amsterdam-Zuidoost

Postadres
Postbus: 22248
1100 CE Amsterdam

Contact

  • T: + 31 (0) 20 737 1315
    M: +31 (0) 6 43 974 120