+ 31 (020) 737 1315 info@vandemolen.com

Hotel

Van de Molen Bedrijfsdiensten

Hotel

Servicegericht in uw Hotel

De hotelkamer schoonmaak is een discipline waarbij twee aspecten belangrijk zijn:

  • Kwaliteit
  • Snelheid

Het leveren van kwalitatief werk is voor ons een primaire doelstelling. Onze accountmanagers controleren daarom regelmatig op locatie of het geleverde kwaliteit voldoet aan de wensen en normen van onze opdrachtgevers. Als bedrijf geeft het ons een gevoel van voldoening. Hierdoor kunnen wij constant blijven anticiperen op uw wensen. Ons personeel wordt uitgebreid gescreend en krijgen een twee weken durende opleiding specifiek gericht op hotel schoonmaak.

Wij leveren personeel in diverse functies die direct inzetbaar zijn:

  • Room attendants (junior/senior)
  • Medewerkers algemene dienst
  • Huismannen
  • Keukenmedewerkers
  • Floor supervisors
  • Coördinators
  • Projectleiders
  • Tapijtreinigers

Kantinemedewerkers
Het personeel die in het restaurant werken houden zich bezig met het opnemen en uitserveren van bestellingen. Zij dragen de zorg voor een klantvriendelijke benadering en zijn immers het gezicht van het restaurant.

Reiniging
Hierbij wordt gelet op kwaliteit en veiligheid (gladheid- afzetten van vloer gebieden en veilig werken op hoogte) Hierbij is ervaring een must!

Keukenhulpen
De keukenhulpen zijn mensen die bij ons worden geselecteerd op oplettendheid, werkbereidheid en snelheid. Ook hierbij geven wij de voorkeur aan ervaren personeel.

Bediening
Zij ontvangen de gasten bij speciale gelegenheden. Ook werken zij achter de balie en houden zich bezig met het in- en uitchecken van de gasten of het oplossen van vragen die vanuit de hotelkamers komen. Wij zijn ons er van bewust dat zij het visitekaartje van het bedrijf zijn en daarom altijd representatief moeten zijn. Als bedrijf hanteren wij daarom ook een strikte selectieprocedure.

Housekeeping
We richten onze schoonmaakdiensten voornamelijk op hotels in Amsterdam. Wij zijn bekend met de specifieke problematiek die housekeeping in dit marktgebied met zich meebrengt. Van de Molen Groep staat voor een persoonlijke aanpak, betrouwbare kwaliteit en slagvaardige werkethiek met oog voor detail.

Afwasser
Een evenement waarbij eten en drinken wordt geserveerd brengt vaak veel vuile vaat en bijbehoren met zich mee. Het kost veel tijd om dit naderhand op te ruimen en het oogt professioneler als de boel tijdens uw evenement netjes wordt gehouden. Dit is ook voor uw gasten fijner en zij zullen zich meer welkom voelen.

Onze medewerkers schuwen ook niet om u hierbij te helpen. Zowel voor als achter de schermen. Als uw gasten de mogelijkheid hebben om aan de bar een drankje te halen, zullen zij dit hoogstwaarschijnlijk ergens laten staan, in de veronderstelling dat dit zichzelf zal opruimen. U kunt onze medewerkers inzetten als glazenhaler zodat uw evenement netjes blijft. Achter de schermen kunt u onze medewerkers inzetten in de spoelkeuken als afwasser.

Klaar voor de uitdaging?

De koffie staat klaar!

Van de Molen Groep

Bezoekadres
Adres: Stekkenberg 3c
Postcode: 1105 AH, Amsterdam-Zuidoost

Postadres
Postbus: 22248
1100 CE Amsterdam

Contact